ACTIVITY

Wolfsbane on matkailukohde, joka pyrkii täyttämään jokaisen unelmasi hevostilamatkailusta - kauniit tallit, erityiset hevoset ja puitteet päästä vaikka maailman huipulle.

Tämä korkeatasoinen yksikkö toimii täysin yrittäjähengellä ja ahkerilla työntekijöillä. Yleinen käsitys ylellisistä talleista on hyvin yksinkertainen - kaikki ovat koppavia ja oman etunsa tavoittelijoita, vailla empatiaa ja ystävyyssuhteita. Wolfsbane pyrkii kääntämään tämän stereotypian toisenlaiseksi. Tänne Venn on kerännyt oman lajinsa erityiset, potentiaaliset ja taidokkaat edustajat ja muuttanut kaikenkarvaiset yksilöt lämminhenkiseksi yhteisöksi, joka pyrkii tukemaan ja rakastamaan jokaista tilanteesta riippumatta.

Toimintamme pyörii pitkälti omalla painollaan, mutta tokikin aina silloin tällöin järjestetään toimintaa myös vierailijoille. Yleensä tapahtumista ilmoitamme etusivulla, ja mainostamme aktiivisesti mm. virtuaalifoorumeilla. Yhteistyökin tapahtumien suhteen on mmahdollista!

Wolfsbane on perustettu lähinnä tukemaan omistajansa omaa virtuaaliharrastusta, ja riippuen hänen aikataulustaan ja aktiivisuudestaan toimintaa tullaan järjestämään aina tapahtuma kerrallaan, mutta esimerkiksi yksityistoimintaa tai hoitajatoimintaa ei tallilla järjestetä. Vierailijat ovat tokikin aina tervetulleita rapsuttelemaan hevosia ja kyselemään kuulumisia!